آلمان اسرائیلی‌ها را تهدید کرد

۱۹ شهریور ۱۴۰۴ | ۱۵:۳۳ کد : ۲۰۳۵۰۴۰ سرخط اخبار

وزیر خارجه آلمان در بیانیه‌ای اعلام کرد: حمله اسرائیل به دوحه نه تنها حاکمیت ارضی قطر را نقض می‌کند، بلکه تمام تلاش‌های ما برای آزادی اسیران اسرائیلی را نیز به خطر می‌اندازد. این ضربه غیرقابل قبول است.

به گزارش آوش، یوهان واده‌فول، وزیر خارجه آلمان در بیانیه‌ای اعلام کرد: حمله اسرائیل به دوحه نه تنها حاکمیت ارضی قطر را نقض می‌کند، بلکه تمام تلاش‌های ما برای آزادی اسیران اسرائیلی را نیز به خطر می‌اندازد. این ضربه غیرقابل قبول است.
به نقل از خبرگزاری آناتولی، وی افزود: قطر نقش مهمی در تلاش‌ها برای آتش‌بس و آزادی اسرا ایفا می‌کند. من همبستگی، تشکر و قدردانی خود را از همتای قطری‌ام، شیخ محمد، به خاطر این تلاش‌ها ابراز می‌کنم.

قطر این حمله که مذاکره‌کنندگان ارشد حماس در دوحه را هدف قرار داد، به شدت محکوم کرد و آن را «نقض آشکار قوانین بین‌المللی» و تهدیدی برای حاکمیت و امنیت خود خواند.

این کشور حوزه خلیج فارس، به همراه مصر و ایالات متحده، تلاش‌های میانجیگری بین رژیم صهیونیستی و حماس را رهبری کرده است.


نظر شما :