«بن گویر» بار دیگر مرزهای توحش را جابه‌جا کرد

۱۰ آبان ۱۴۰۴ | ۱۵:۵۸ کد : ۲۰۳۵۹۸۷ سرخط اخبار

وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی هنگام بازدید از یکی از زندان های این رژیم، در اقدامی وحشیانه خواستار اجرای فوری اعدام علیه اسرای فلسطینی شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه خبری قدس، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی یک بار دیگر سطح بالای وحشیگری خود را علیه اسرای فلسطینی به نمایش گذاشت.

بر اساس ویدیوئی که امروز در رسانه‌های رژیم صهیونیستی منتشر شد، «ایتمار بن گویر» طی سخنانی هنگام بازدید از یکی از زندان‌های این رژیم، با قدرت نمایی مقابل اسرای دست بسته، خواستار اجرای فوری اعدام علیه آنها می‌شود.

بن گویر در ادامه یاوه گویی های خود، ضمن تهدید اسرای فلسطینی می‌گوید: این مردان از یک یگان ویژه (شاخه نظامی حماس) آمده بودند تا کودکان، زنان و نوزادان ما را بکشند. امروز به آنها نگاه کنید، آنها به سختی زندگی می‌کنند. اما هنوز کاری باید انجام شود: تروریست‌ها باید اعدام شوند.»


( ۳ )

نظر شما :