عراقچی: اروپا رو به افول است

۱۰ بهمن ۱۴۰۴ | ۱۲:۵۷ کد : ۲۰۳۷۴۳۴ سرخط اخبار

وزیر امور خارجه در جریان سفر به ترکیه گفت که اروپا یک قاره رو به افول است و نقش بین‌المللی خود را از دست داده است.

به گزارش خبرگزاری میزان، سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه پیش از ظهر امروز جمعه، ۱۰ بهمن، با استقبال رسمی مقام‌های ترکیه از جمله مدیرکل منطقه‌ای وزارت خارجه این کشور وارد استانبول شد.  

وزیر امور خارجه در این سفر یک‌روزه علاوه بر رایزنی با همتای ترکیه‌ای راجع به روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی، با رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور این کشور نیز دیدار و گفت‌و‌گو خواهد کرد.

عراقچی، در بدو ورود به ترکیه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه همواره با ترکیه مشورت‌های نزدیک داریم، گفت: چالش‌های جدی در منطقه وجود دارد و اهدافی که از طرف آمریکا و دیگران بیان می‌شود ایجاب می‌کند که مشورت‌های نزدیک‌تری داشته باشیم.

وزیر امور خارجه تصریح کرد: با همتای ترکیه‌ای و رئیس‌جمهور ترکیه دیدار خواهم داشت.

وی با اشاره به اینکه اروپا یک قاره رو به افول است و نقش خود را در سطح بین‎المللی از دست داده و هر روز بیشتر از دست می‎دهد، بیان کرد: اقدام آنها در قبال سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران یک اشتباه راهبردی بود و خیلی زود به این نتیجه می‌رسند که اشتباه کردند.


نظر شما :