مسیحیان جنوب لبنان ادعاهای نتانیاهو را تکذیب کردند

۱۵ تیر ۱۴۰۵ | ۱۱:۳۹ کد : ۲۰۳۹۸۱۷ سرخط اخبار

روسای روستاهای مسیحی‌نشین جنوب لبنان در بیانیه‌ای ادعاهای اخیر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی درباره این روستاها را قاطعانه تکذیب کردند.

به گزارش ایسنا، «حنا العمیل» رئیس شهرک «رمیش» در جنوب لبنان ادعاهای اخیر بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی درباره روستاهای مسیحی‌نشین در جنوب لبنان را قاطعانه تکذیب کرد.

نتانیاهو پیشتر مدعی شده بود که برخی شهرک‌های مسیحی‌نشین جنوب لبنان از رژیم صهیونیستی درخواست کردند برای محافظت از آنها در برابر حزب‌الله، به آن ملحق شوند.

به نوشته روزنامه «عربی‌۲۱»، العمیل در این رابطه تاکید کرد: «آنچه نتانیاهو درباره شهرهای مسیحی گفته، کاملاً منتفی است و ۱۵ شهر مسیحی‌نشین ۲ روز پیش با صدور بیانیه‌ای، این ادعاها را رد و اعلام کردند که این شهرک‌ها قلب لبنان هستند که با میهن‌پرستی، دلبستگی به سرزمین و هویت لبنانی می‌تپند.»

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی یکشنبه در مصاحبه‌ای با فاکس نیوز ادعا کرد: «برخی شهرک‌های مسیحی‌نشین لبنان درخواست الحاق خود به اسرائیل را داشته‌اند، چراکه ما از آنها در برابر حزب‌الله محافظت می‌کنیم و ما همین کار را برای مسیحیان در همه جا انجام می‌دهیم. باید به شما بگویم که ما به دوستانمان به ویژه مسیحیان خاورمیانه نیز اهمیت می‌دهیم.» 

پس از این ادعاهای نتانیاهو، روستاهای مرزی جنوب لبنان که مسیحیان در آنها سکونت دارند با صدور بیانیه مشترکی ادعاهای مطرح شده در رسانه‌های عبری مبنی بر اینکه سران این روستاها از مسوولان اسرائیلی خواسته‌اند روستاهایشان به اراضی اشغالی ملحق شده و به ساکنان آنها تابعیت اسرائیلی داده شود، قاطعانه تکذیب کردند.

آنها در بیانیه خود، این اطلاعات را ادعاهای دروغ و سخنانی ساختگی و بی‌اساس دانسته و تاکید کردند، ادعاهای مطرح‌شده کاملا بی‌اساس بوده و مردم روستاهای مرزی به دولت لبنان و مشروعیت آن پایبند هستند. ----همچنین در این بیانیه تاکید شده، این روستاها با هدف باز نگه داشتن مسیرهای بشردوستانه و تضمین ارتباط مداوم با نهادهای دولتی و سازمان‌های قانونی آنها، مشتاق هماهنگی با مسوولان لبنانی، مقامات مذهبی و نهادهای بین‌المللی هستند.

روسای این روستاها در ادامه نیز ضمن افتخار به وابستگی ملی و پایبندی خود به لبنان به عنوان وطن نهایی خود، هرگونه تلاش برای تحریف مواضع یا سوءاستفاده از رنج‌هایشان در راستای برنامه‌های خارجی را رد کردند.

نتانیاهو اخیرا در سخنانی هرگونه شکاف و اختلاف در روابط خود با دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا را تکذیب کرده و مدعی شد که در دیدگاه‌های آنها همسو بوده و هرگونه اختلاف‌نظر به صورت علنی مورد بحث قرار می‌گیرد.

شبکه ۱۵ تلویزیون رژیم صهیونیستی شنبه افشا کرد که ترامپ از نتانیاهو خواسته اوضاع لبنان را به هم نریزد تا رایزنی‌های کنونی او با ایران مختل نشود. این رسانه عبری گزارش داد، «نتانیاهو نیز بنا به درخواست ترامپ، درخواست تعویق عملیات علیه منطقه علی الطاهر در جنوب لبنان را داد.»


نظر شما :