فیدان: در صورت لزوم در سوریه مداخله مستقیم می‌کنیم

۳۱ تیر ۱۴۰۴ | ۱۷:۰۲ کد : ۲۰۳۴۱۱۰ سرخط اخبار

میدل ایست نیوز: «هاکان فیدان» وزیر امور خارجه ترکیه اعلام کرد: این کشور هرگونه تلاش برای تجزیه سوریه را تهدیدی برای امنیت ملی خود می‌داند و در صورت وقوع چنین اتفاقی، مستقیماً مداخله خواهد کرد.

به گزارش النشره، هاکان فیدان وزیر خارجه ترکیه طی سخنانی به تشریح مواضع کشورش درباره تحولات اخیر در منطقه و به‌ویژه سوریه پرداخت و تصریح کرد: شیخ حکمت الهجری رهبری معنوی دروزی های سوریه بگونه‌ای رفتار می کند که گویی وکیل اسرائیل در منطقه است.

فیدان از برخی نهادها و طرف‌ها در منطقه خواست که از رفتار با وی به مثابه وکیل کشورهای همسایه یا اسرائیل دست بردارند.

به گزارش الجزیره، وزیر خارجه ترکیه گفت: برخی قدرت‌های منطقه‌ای و در رأس آنها اسرائیل، نمی‌خواهند سوریه حاکمیت و تمامیت ارضی خود را تثبیت کند.

هاکان فیدان تاکید کرد: تمام مناطق سوریه باید تحت کنترل دولت مرکزی در دمشق قرار گیرند و ما با تمام طرف‌ها در سوریه همکاری می‌کنیم تا ثبات را تأمین کرده و برنامه‌های خطرناک اسرائیل را متوقف سازیم.

وی همچنین رژیم تل آویو را متهم کرد به بهانه حمایت از دروزی‌ها به دنبال آسیب زدن به ثبات و امنیت در سوریه و دخالت در امور داخلی این کشور است.


( ۴ )

نظر شما :