واکنش امریکا به نشست دوحه با حمایت از اسرائیل

۲۴ شهریور ۱۴۰۴ | ۱۷:۳۴ کد : ۲۰۳۵۱۴۸ سرخط اخبار

میدل ایست نیوز: بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی تاکید کرد که سفر مارک روبیو، وزیر خارجه امریکا به اسرائیل، نشان‌دهنده قدرت ائتلاف و دوستی میان طرفین است.

به گزارش العرب، این اظهارات چند روز پس از حمله رژیم صهیونیستی به مسئولان حماس در دوحه مطرح می‌شود.

ناظران بر این باورند که هدف از این سفر، حمایت واشنگتن از اسرائیل در زمانی است که قطر به حمایت گسترده کشورهای عربی روی آورده است.

پیش از این دونالد ترامپ، رئیس جمهور امریکا نسبت به حمله بی‌سابقه رژیم صهونیستی به قطر ابراز ناخرسندی کرد.

در همین رابطه روبیو پیش از سفر به اسرائیل گفت که ترامپ از این حمله خرسند نیست اما این اختلاف، نوع و ماهیت روابط امریکا و اسرائیل را تغییر نخواهد داد.

حمله اسرائیل به دوحه خشم قطر، هم‌پیمان امریکا در منطقه را برانگیخت و طرف‌های منطقه‌ای و بین‌المللی آن را محکوم کردند، این حمله، تلاش‌ها برای دستیابی به آتش بس در جنگ و آزادی اسرا در غزه را نیز تحت تاثیر قرار داده چرا که قطر میانجیگر اصلی در مذاکرات غیرمستقیم میان اسرائیل و حماس است.

سفر روبیو در سایه فشارهای بین ‌المللی بر اسرائیل در پی تشدید عملیات نظامی در شمال نوار غزه انجام شده است.

روبیو و نتانیاهو پس از دیدار به دیدن دیوار ندبه رفتند و نتانیاهو گفت که روبیو دوستی استثنایی برای اسرائیل است. وی تاکید کرد که ائتلاف میان امریکا و اسرائیل همانند سنگ دیوار ندبه قوی و محکم است.

در همین رابطه براین کاتولیس، پژوهشگر انستیتوی خاورمیانه در واشنگتن بعید دانست که روبیو برای آتش بس در نوار غزه فشار وارد کرده باشد.


( ۱ )

نظر شما :