ائتلاف این دو نفر علیه ایران

۱۰ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۴:۰۱ کد : ۱۹۸۲۴۷۳ سرخط اخبار

العرب چاپ لندن نوشت: نخست وزیر سابق عراق بخوبی می داند که بی اعتمادی ایران به او علت اصلی محرومیتش از رسیدن دوباره به این منصب است، اما در مقابل از این مساله هم غافل نیست که داشتن هر گونه نقش سیاسی در آینده عراق، بدون حفظ پل ارتباطی با تهران، ممکن نیست.

به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»؛ در ادامه این مطلب آمده است: به نظر می رسد حیدر العبادی قصد دارد از خط قرمز در دشمنی با تهران فراتر برود. از این رو، در یک مصاحبه تلویزیونی تصریح کرد که مسئول مستقیم فروپاشی ائتلاف او، تهران بوده است.

تحلیلگران معتقدند که عبادی در صدد کمپین علیه نفوذ ایران در عراق است و در همین رابطه، یکی از منتقدان عبادی، این اقدام او را «سرکشی سفید» نامید که اهداف سیاسی کوتاه مدتی دارد که یکی از آنها، دلجویی از معترضان به نفوذ ایران در عراق است.

تحلیلگران بر این عقیده اند که نخست وزیر سابق عراق بخوبی از میزان نفوذ تهران در تصمیمات سیاسی کشورش آگاه است، به همین خاطر تلاش کرد با انتقاد جزئی از آن، از انتقادات کلی در مورد ایران چشم پوشی کند و اتهام جزئی خود را تنها متوجه ایرج مسجدی، سفیر ایران در عراق و سردار قاسم سلیمانی کند که عبادی نتوانست رابطه نزدیکی با آنها داشته باشد.

علاوه بر این، طبق اطلاعات رسیده از منابع آگاه، مقتدی صدر نیز در این باره در کنار عبادی ایستاده است و غیبت سه ماهه او از میدان سیاسی عراق، به نارضایتی و عصبانیتش از سیاست عبدالمهدی برمی گردد که موضع مشخصی را در قبال نفوذ روز افزون ایران در عراق اتخاذ نمی کند.

کارشناسان پیش بینی می کنند که پرونده حشد الشعبی که متشکل از هزاران نیروی شیعه است و ایران قصد دارد آنها را به جایگزینی برای ارتش عراق تبدیل کند، در ماههای آینده، میدان مقابله عبادی با ایران خواهد بود.

عبادی می گوید: تعداد نیروهای حشد الشعبی در زمان صلح، نسبت به تعداد آنها در زمان جنگ بیشتر شده است و من با منحصر کردن حق حمل سلاح در دست نیروهای دولتی، از حضور مسلحانه حشد الشعبی در خیابانهای عراق جلوگیری کردم.

کلید واژه ها: ایران و عراق


( ۲ )

نظر شما :

ایرانی ۱۰ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۵:۵۳
بنظر میرسد حیدر العبادی از سرنوشت صدام ملعون درس عبرت نگرفته ، صدام با ایران درافتاد و خداوند چنان سرنوشت تحقیر آمیزی برای او و پسرانش رقم زد که هر فرد عراقی باید این درس تاریخی را از حفظ باشند چه برسد به حیدر العبادی که فکر میکند اگر با ایران در بیفتد امریکا از او دفاع میکند .
ایرانی ۱۰ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۷:۴۴
حدود دو سال پیش بود که مقتدی صدر به عربستان سعودی سفر کرد و در این سفر فتنه انگیز ده میلیون دلار به بهانه کمک به جنگ زدگان از پادشاه فاسد عربستان دریافت کرد آنهم در بدترین شرایط سیاسی عراق.....نمیدانم چرا مقتدی صدر وقتی که عربستان ۴۷ نفر از شیعیان معترض را از جمله شیخ النمررا در یک روز اعدام کرد به عربستان سفر نکرد ، بیشتر کشورهای جهان از جمله سازمان ملل به این اعدام دسته جمعی اعتراض کردند ، اینطور که معلوم است مقتدی صدرازعقیم بودن خود دربرابرمردان سعودی که هرکدام ۲۰ یا ۳۰ تا بچه دارند احساس ضعف میکند و ظلم علیه شیعیان درعربستان فعلا در دستور کارش نیست چرا که در سیاست هم عقیم مانده وعاجزاز درک منطقه و تجربیات گذشته است .
ایرانی ۱۰ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۸:۱۴
البته کم نیستند کسانی که از حربه ایران هراسی برای رسیدن به قدرت و حفظ منافع بیگانگان در منطقه استفاده میکنند بدون اینکه متوجه باشند تیشه به ریشه خود میزنند و ائتلاف دو عنصر نامطلوب در عراق هم ایران هراسی را دنبال میکند و هم اسلام هراسی را تا برسد به یک حکومت امریکائی پسند .
نیا ۱۰ فروردین ۱۳۹۸ | ۲۳:۴۷
ملی گرایی حلقه گمشده یکپارچگی عراق است. همیت ملی و استقلال بستر توسعه . نمیتوان بدون در نظر گرفتن آن منتظر متحدی قدرتمند باشیم.